Toiletblokhouder.nl

Advertentie:

De bediening van de toiletblokhouder systemen.


Elke fabrikant heeft dus zijn eigen systeem, maar alle systemen werken eigenlijk op hetzelfde principe (een opvangbakje in het reservoir).

Elke fabrikant heeft zijn eigen manier om ervoor te zorgen dat het toiletblokje goed in het opvangbakje valt.
  • StarBlueDisc Toiletblokhouder heeft, achter de bedieningsplaat, een klepje wat je open maakt en dat fungeert als een soort van “richter”, zodat het wc blokje zonder problemen in het opvangbakje rolt.
  • GROHE heeft een naar links scharnierende bedieningsplaat en een “glijbaan” waar het wc blokje overheen schuift en zo in het opvangbakje valt.
  • TECE heeft, achter de bedieningsplaat, een klepje waar een opening achter zit. Hier stop je het wc blokje in.
  • Geberit heeft een naar voren kantelende bedieningsplaat en een “glijbaan”, waar het wc blokje overheen rolt en zo in het opvangbakje valt.

Of men nu de bedieningsplaat kantelt, scharniert of weg neemt, er wordt in alle gevallen een opening zichtbaar. Achter deze opening zit het opvangbakje, waar het wc blokje invalt. Zodra het wc blokje in het opvangbakje valt, gaat het zijn werking doen.

U ziet dat de systemen niet veel van elkaar verschillen. Wat van het grootste belang is, is dat de systemen onderling
NIET uitwisselbaar zijn. U moet het wc blokjes systeem dus kiezen op basis van het merk en type reservoir dat u heeft.
Er zijn veel verschillende toiletblokjes, maar er is ook echt kwaliteitsverschil. Wij hebben uitvoerige testen gedaan met verschillende varianten en merken, maar voor het beste toiletblokje voor de diverse toiletblokhouders adviseren wij StarBlueDisc toiletblokjes. Op de pagina WC blokjes kunt u zien hoe wij tot deze conclusie zijn gekomen.